Leg. Hovformsspecialist ULLA BORG
Välkommen
Verksamheten
Barfotaverkning
Vitaminer
Mineraler
Tillskott
Kurser
Shop
KONTAKT
Bildgalleri
Referenser/Länkar
NDS Equine
Alger
Goda bakterier
update
update
update
NDS Equine

 

NDS Equine är äkta vitaminer, mineraler, aminosyror och spårämnen.
I de flesta kosttillskott för både människor och djur på marknaden, är alla de aktiva ingredienserna syntetiska och kemiska.
NDS Equine kosttillskott är 100 % naturliga.
 har en unik produktionsmetod, där vi "odlar" de aktiva ingredienserna i en blandning av t.ex. morotskoncentrat och Lactobacillus Bulgaricus (vänlig tarmbakterieflora). Detta betyder, att våra kosttillskott tolkas av kroppen (och cellerna) som äkta näringskedjor precis som det foder, hästen intar. Detta har avgörande betydelse för upptaget i blodet och viktigast för bio-tillgängligheten på cellnivå.

 

Alla våra vitaminer och mineraler känns igen av hästens celler och tas upp optimalt av cellerna.

Med NDS Equine kosttillskott ger du din häst det bästa och du ser snabbt skillnaden.

Utan de korrekta näringsämnena kan en tävlingshäst och alla aktiva hästar snabbt få olikartade problem. Det första som märks är att hästen snabbt blir trött. Hästen får energibrist vid träningen och när den ska ge det lilla extra. Orsaken är att cellerna inte får tillräckligt med näringsämnen och därför inte kan bilda energi.

 

Tillförs inte de nödvändiga näringsämnena i korrekt daglig mängd, kan hästen inte vara aktiv i längre perioder - hästen måste vila i kortare eller längre perioder.

Med NDS Equine Kosttillskott kommer din häst snabbare i toppform året runt och du får en belåten häst som klarar både träning och tävling.

NDS Equine har redan testats på åtskilliga tävlingshästar med resultaten som talar för sig själva. Alla har blivit förvånade över vilken förändring som har skett hos hästen när den fått de korrekta kosttillskotten.

NDS Equine serien består utav flera olika produkter, där 3 st finns på marknaden i Sverige.

Ett speciellt kosttillskott för tävlingshästar och mycket aktiva hästar.

Vitaminerna och mineralerna i denna produkt är 100 % naturliga och uppblandade med alfalfa och vitlök. Detta stärker hästens immunförsvar och tillför de riktiga näringsämnen till hästens celler. Dessutom är NDS Equine Supreme Performance Plus mycket skonsam mot hästens matsmältningssystem.

Du vill se en märkbar förbättring av livskvaliteten hos din häst i loppet av de första 4-6 veckorna.

NDS Equine Supreme Performance Plus

NDS Equine Supreme Performance Plus

 

Storlek: 1, 5 kilo eller 10 kilo (25-50 g dagligen).

 

 

blandas i det dagliga fodret, men kan även ges separat.
är godkänd i England för användning till hästar som tävlar under FEI och Den Engelska Jockey Föreningen. NDS Equine Supreme Performance Plus rekommenderas dessutom av veterinären Peter Jinman (vice president i British Veterinary Association).
Type Content HereType Content Here

 

Naturliga kosttillskott med stor inverkan

Välkommen
Verksamheten
Barfotaverkning
Vitaminer
Mineraler
Tillskott
Kurser
Shop
KONTAKT
Bildgalleri
Referenser/Länkar